Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | Administrátorovi


Seřadit od:

hynek
Registrován: 19.05.2009
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.03.2012 11:45
Prosím administrátora o pomoc. U LPG bych měl mít celkovou spotřebu zhruba 13 litrů, ukazuje to ale něco přes 9. Nemohu najít, jestli jsem někde udělal chybu.
Hynek

baca42
Registrován: 06.02.2011
Příspěvky: 4

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.04.2012 18:53
Je docela obtížné začít s evidenci prvním tankováním. Spousta lidí na začátek napíše že mají najeto třeba 50000km a ono jim to spočítá nulovou spotřebu během těch prvních 50000km. Někdo to ihned vzdá a jiný pokračuje dál v evidenci, ale "doživotně" mu to ukazuje nesmysly. Jezdí přibližně třeba za 6 litrů, ale průměrnou spotřebu má 1,5 litru. Smutek

baca42
Registrován: 06.02.2011
Příspěvky: 4

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.04.2012 19:43
Dám si seřadit všechna vozidla třeba podle abecedy a když chci na 2. stránku tak jsou seřazená od nejnovějších.

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.04.2012 10:21
hynek napsal:

Prosím administrátora o pomoc. U LPG bych měl mít celkovou spotřebu zhruba 13 litrů, ukazuje to ale něco přes 9. Nemohu najít, jestli jsem někde udělal chybu.
Hynek

Výpočty se teď budou dolaďovat, jsou tam nějaké chyby, pokud se nezapisuje postupně, ale údaje se zpětně upravují apod. A obzvlášť u kombinovaného provozu na dvě paliva.
Zatím prosím zapisujte a po opravě výpočtů bude všechno v pořádku.

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.04.2012 10:22
baca42 napsal:

Je docela obtížné začít s evidenci prvním tankováním. Spousta lidí na začátek napíše že mají najeto třeba 50000km a ono jim to spočítá nulovou spotřebu během těch prvních 50000km. Někdo to ihned vzdá a jiný pokračuje dál v evidenci, ale "doživotně" mu to ukazuje nesmysly. Jezdí přibližně třeba za 6 litrů, ale průměrnou spotřebu má 1,5 litru. Smutek

Toto se stane, když někdo napoprvé zapíše stav kilometrů nula, což je špatně a nyní už je na to v tankovacím formuláři upozornění.
Chybou pak je, že po opravě se to správně nepřepočítá. Bude to brzy opraveno a všechno přepočítáno.

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.04.2012 10:23
baca42 napsal:

Dám si seřadit všechna vozidla třeba podle abecedy a když chci na 2. stránku tak jsou seřazená od nejnovějších.

Děkuji za upozornění. Vím už o tom déle, brzy to bude v pořádku.

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

merlin77
Registrován: 29.03.2012
Příspěvky: 10

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.04.2012 10:37
romulus napsal:

baca42 napsal:

Dám si seřadit všechna vozidla třeba podle abecedy a když chci na 2. stránku tak jsou seřazená od nejnovějších.

Děkuji za upozornění. Vím už o tom déle, brzy to bude v pořádku.


On to bude všeobecnejší problém s filtrovaním. Keď dám zobratiť iba jedného výrobcu (napr. Subaru Mrk ), tak druhá stránka už opäť nefiltruje - Renault, Fiat, Škoda, Seat, ...

merlin77
Registrován: 29.03.2012
Příspěvky: 10

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.04.2012 10:41
Aáá.. Tak tomu poviem rýchly fix Velký smích

Filtrovanie už zdá sa funguje.

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.04.2012 10:43
No, nefunguje to jak má. Ale opravím to později, protože tam dělám rozsáhlejší změny v souvislosti s vyhledáváním. Mrk

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

B.F.G.
Registrován: 17.12.2011
Příspěvky: 38

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 30.04.2012 14:07
Proč se zde objevuje taková trapárna jako je "tlačítko pro určení typu vozu" - tedy ono to normálnímu bělochovi připadá jako tlačítko, ale je to link na google reklamu? To je schválně? A proč tu takové tlačítko není? Hledání ve vozdilech je jako u tatarů. Fakt mi to hlava nebere. najít tady nějaké auto (skupinu aut) je prakticky nemožné, zato kliknou na reklamu je velice snadné.




Nový příspěvek

© 2007 - 2021 Float.cz + IThub.cz