Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Otázky a odpovědi | jak pridat skutr


Seřadit od:

hajdik
Registrován: 04.08.2012
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.08.2012 20:01
Ahoj, rad bych pridal noveho vyrobce,ale bohuzel se mi to nedari. Rad bych pridal:
ARILIA LEONARDO 150 10 KW nevim kde delam chybu. Mohl by se nekdo pokusit o pridani ??

bowl
Registrován: 08.08.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.08.2012 10:50
Ahoj,
jsem na tom stejně (Gilera Runner) - chyba zadávání vozidla Smutek

Uwe
Registrován: 30.08.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 30.08.2012 11:20
Ahojky - úplně stejný problém. Nejde mi do vozidel přidat skutr Yamaha Majesty 250. Ví někdo jak na to? Pokud vím tak kluci ze skutrfóra tam mají tyhle mašiny běžně. Co dál? Koulení očima

michal333
Registrován: 17.01.2011
Příspěvky: 5

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 03.09.2012 01:13
Také nemohu přidat skůtr. Maxon.

HonzaR
Registrován: 11.09.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 11.09.2012 12:40
Stále mně to vrací, nová značka nejde přidat. Aprilia SR max 300ie.

petr311
Registrován: 03.05.2012
Příspěvky: 18

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 22.04.2013 23:01
Ahojte. Tak koukám všichni řeší stejný problém a jak vidím tak řešení se nenabízi. Teď jsem chtěl přidat Kymco Agility a koukám že to nejde. Tyhle stránky nejsou určeny pro měřeni spotřeby skútrů? Nevíte někdo o jiné aplikaci pro motorky - skútry?

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 23.04.2013 07:15
Jsou pro všechna motorová vozidla, ale snažím se přejít na nový systém přidávání značek a typů, abych tu udržel pořádek. Teď je takový mezičas, kdy je pár věcí zablokovaných, aby se to nezhoršovalo, byť to přináší určité potíže.
Kymco jsem přidal.


_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

petr311
Registrován: 03.05.2012
Příspěvky: 18

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 23.04.2013 20:09
Jo perfektní díky, už jsme KYMCO přidal Smích

Pito53
Registrován: 13.07.2012
Příspěvky: 3

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.04.2013 12:29
Už som tu vyše roka a stále nie je v databáze moje moto Triumph Bonneville.
A Kymco je!

_______________________
Pito53

mr.voza
Registrován: 26.03.2009
Příspěvky: 3

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 08.07.2013 20:03
Ahoj vsem, taky se pridavam s timto problemem - nejde mi pridat Aprilia Leonardo 250. Kdyz chci vytvorit nove vozidlo, tak me to nenabidne vyrobce Aprilia. Kdyz dam noveho vyrobce a napisu Aprilia, tak me to napise cervene chybu "Prosím, zadejte název výrobce!" Nechapu to, protoze ja osobe uz tady na spotrebach jednu Aprilii mam. Tak proc tam neni jako uz zadanej vyrobce, kdyz ji system musi znat? Nesla by tam Aprilie taky pridat, jako to Kymco? Koukam, ze nejsem sam, kdo tady mel problem s pridani Aprilie, tak by to pomohlo vic lidem. Eviduju si tady vsechno motorovy, tak se me nechce evidovat si tohohle skutra jinde Smutek




Nový příspěvek

© 2007 - 2022 Float.cz + IThub.cz