Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | Mobilní verze Spotřeby.cz


Seřadit od:

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.06.2012 15:28
Co by měla umět mobilní verze Spotřeby.cz a co umět nemusí? Které funkce chcete mít s sebou na cestách?
Mám na mysli vzhled uzpůsobený pro mobilní telefon, ne aplikaci.

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

petrjanik
Registrován: 17.01.2011
Příspěvky: 13

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 26.06.2012 10:14
osobně mi na cesty stačí mít možnost jednoduchého a rychlého zadání nového tankování .. nějaké grafy a přehledy jsou dle mého zbytečnost .. jednoduše formulář pro vložení dat ..

Kormidelnik
Registrován: 06.07.2009
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.06.2012 21:04
jsem téhož názoru hlavně jednoduché rychlé zadávání podstatných dat.. bylo by fajn, kdyby byla vytvořena co nejdříve.. Smích

_______________________
Doteď Renault, teď už jedině VW :-D

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.06.2012 09:01
Taky jsem uvažoval, že to bude jednoduše udělané a třeba se pak na plné verzi u takového tankování objeví malá ikonka, že to je zadané přes mobilní verzi, aby se tam třeba dala doplnit ČS, jízdní profil a podobně.
Pokud bude stačit úplně jednoduché přihlášení, volba auta a přidání tankování, tak to bude hotové asi velice rychle. Slibuju. Mrk

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

Kormidelnik
Registrován: 06.07.2009
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.06.2012 14:22
Děkuji a gratuluji.. server jsem si hodně oblíbil a vidím v něm docela budoucnost.. Smích Skutečně bych to udělal jen
klik - výběr auta
klik - tankování/servisní zásah
klik - částka/cena za l/počet litrů
klik - ujetá vzdálenost

ostatní podrobnosti zadávat v PC. Kdysi dávno jsem měl na Palmu appliaci easyfuel (http://easyfuel.softonic.com/palm). Kdybys měl přístup k této aplikaci mrkni na to ta byla skvěle udělána..

_______________________
Doteď Renault, teď už jedině VW :-D

Modrák
Registrován: 02.07.2012
Příspěvky: 11

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.07.2012 09:27
Tak jsem odzkoušel mobilní verzi Spotřeb. Funguje dobře, ale zdržuje mě načítání každého zadaného údaje zvlášť (o datech nemluvě). Nešlo by vygenerovat pouze nějakou tabulku, kam by se zadali všechny data o tankování a pak najednou (po nějaké kontrole) odeslat?

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.07.2012 09:25
2 modrák: dotazu moc nerozumím. Je tam klasický formulář, který se vyplní a odešle. Nedělá to váš prohlížeč, že se to přepíná do nějakého editoru? Co používáte za telefon?

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

Modrák
Registrován: 02.07.2012
Příspěvky: 11

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.07.2012 09:46
Možné je všechno Mrk Zkoušel jsem to na Opeře Mini a po zadání údaje a kliknutí na další políčko se celá tabulka znovu načetla a pak jsem mohl psát dál. Zda je to prohlížečem, připojením nebo programem netuším. Ale hlásit se ti musí Mr. Green
ps: telefonem to asi nebude, mám jabko a to přece je bezchybné Úsměv

Havlicek.Lukas
Registrován: 15.01.2010
Příspěvky: 117

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.07.2012 10:16
jo opera to dela dost casto a vsude

edit: nevim jestli sem to ted skousel na mobilni verzi nebo ne ale pres mobil Nokia N82 a prohlizec opera mini 7.0.30697 to jede normalne

Modrák
Registrován: 02.07.2012
Příspěvky: 11

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 29.07.2012 16:24
Modrák napsal:

Možné je všechno Mrk Zkoušel jsem to na Opeře Mini a po zadání údaje a kliknutí na další políčko se celá tabulka znovu načetla a pak jsem mohl psát dál. Zda je to prohlížečem, připojením nebo programem netuším. Ale hlásit se ti musí Mr. Green
ps: telefonem to asi nebude, mám jabko a to přece je bezchybné Úsměv


Zkusil jsem to na Safari (samozřejmě že mobilní verzi) a tam to běhá bezchybně. Cool




Nový příspěvek

© 2007 - 2021 Float.cz + IThub.cz