Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | Nejde přidat nová čerpací stanice - nová značka


Seřadit od:

VitaKri
Registrován: 02.02.2011
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 13.08.2012 18:00
Na obrazovce přidání čerpací stanice kliknu na: Jiná značka a vyskočí mi toto:
Not Found
The requested URL /modal/modal/add_fuel_brand.php was not found on this server.
Apache/1.3.36 Server at spotreby.cz Port 80
Chci přidat čerpací stanici REAL-K v Komárně. Čerpací stanici jsem přidal, ale bohužel bez značky a potom nejde vybrat v seznamu čerpacích stanic.

brazdic
Registrován: 08.01.2010
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 21.08.2012 23:18
Já chci přidat čerpací stanici LUKOIL Barrandov a hlásí to taky stejnou chybu!

pivosz
Registrován: 14.08.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.11.2012 15:00
Stále to nefunguje ...

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 25.11.2012 19:32
Malinko jsem bádal jak udělat pořádek v čerpačkách, tak jsem na tuto relativní "nepodstatnost" zatím trošku kašlal.
Během několika dní budu mít hotový seznam ČS, prográmek, který všechny současné podle podobnosti a GPS souřadnic sloučí a už snad bude definitivní pořádek - v podstatě nebude co přidávat, protože tu všechny ČS budou.

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

Ronald
Registrován: 10.08.2012
Příspěvky: 6

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 19.12.2012 08:09
Dobrý den,

už jsou tam ty stanice? Dnes jsem chtěl přidat tuto (není v seznamu ani její značka), bohužel zatím neúspěšně...
http://www.firmy.cz/detail/454964-robin-oil-skutec.html

Děkuji předem za odpověď!
Váš
Richard Pohl

_______________________
Hyundai i20 1.2 Kappa Classic (2011)

Ronald
Registrován: 10.08.2012
Příspěvky: 6

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 19.12.2012 08:16
Update: Už se mi to povedlo, Váš systém si zřejmě nerozumí s Google Chrome (alespoň v Ubuntu), ve Firefoxu to šlo bez problémů :)

R.

_______________________
Hyundai i20 1.2 Kappa Classic (2011)

igabani1
Registrován: 22.10.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 19.02.2013 21:03
Jsem sice počítačově gramotný člověk, ale na způsobu jak tady zadat novou čerpací stanici končím. Když pominu bordel v již zadaných (poté co jsem nenalezl stanici v seznamu jsem zadal "novou" a ejhle - najednou se v seznamu objevil duplicitní záznam, předtím tam stanice nebyla a najednou je tam dvakrát s malou obměnou v adrese), dnes poté co jsem použil tlačítko "načíst GPS z adresy" se GPS souřadnice načetli, ale při pokusu uložit se objeví chybová hláška "nesprávný formát GPS". Vždyť ale systém si ty souřadnice načetl sám PROBOHA!!!! Tak jakto že je formát špatně??? Vytočený A pak zjistím že přestože vyskočila chybová hláška, stanice se uložila do seznamu mnou vytvořených stanic. A protože jsem to zkoušel 20x, tak ji tam mám 20x. A nejdou smazat. CO S TÍM TEĎ??? Do záznamu tankování tuto stanici stejně nemůžu použít, v databázi není. Pocit marnosti. Mám tyto stránky rád ale po dnešku bych je nejradši sprovodil ze světa, nazdar.

m.king
Registrován: 29.03.2012
Příspěvky: 3

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 01.06.2013 22:26
Stále nejde přidat nová čerpací stanice


_______________________
m.king Megane Scenic JA0G0C 1998 / 2.0i - 83.5 kW - F3RP7

Aloislukas
Registrován: 22.04.2013
Příspěvky: 4

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 15.08.2013 20:03
Jsem taky přes počítače více jak levý a snažím se tam přidat čerpačky z Polska, ale bohužel jde mi to marně a doposud se mi to nepodařilo. Zkoušel jsem to na dvou počítačích a taky nic. Chybí tam i měna PLN. Díky za rady nebo přidání stanic PKN ORLEN s.a., Asnyka 2, Zebrzydowice 43 410

Metan
Registrován: 27.10.2009
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 09.05.2016 09:20
stale nejde pridat nova čerpaci stanice, presneji chybi celkove robin oil ve vyberu znacky stanic.


Nový příspěvek

© 2007 - 2021 Float.cz + IThub.cz