Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Otázky a odpovědi | Omylem smazané tankování


Seřadit od:

Preca
Registrován: 30.01.2010
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 01.07.2012 10:50
Chtěl jsem se zeptat jde nějak vrátit smazané tankování Smutek

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 09.07.2012 19:54
Musel jsem opravit zobrazování smazaných záznamů. Teď si stačí v nastavení zapnout jejich zobrazení a pak jdou smazané záznamy obnovit.

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

Havlicek.Lukas
Registrován: 15.01.2010
Příspěvky: 117

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 10.07.2012 20:51
dnes po dlouhe dobe sem sel zase zapisovat a cucim jak debil kolik "preskrknutych" polozek tam mam, nezbyde nez to nejak zeditovat co to je :D

RiVa
Registrován: 21.08.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 07.01.2015 13:01
Kde muzu vypnout zobrazeni smazanych tankovani ?

MAKU19
Registrován: 04.05.2011
Příspěvky: 2

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.06.2015 14:48
RiVa napsal:

Kde muzu vypnout zobrazeni smazanych tankovani ?

Stále sa mi zobrazujú zmazané tankovania. Nejde to opraviť ani vymazať.
Čo s tým?

_______________________
MK

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 26.06.2015 20:28
Určitě ti nejde editovat špatně zadané tankování? Smazat špatně zadané tankování je podle mně zbytečné, stačí ho jen opravit správnými údaji a nemusí se řešit jestli se zobrazuje nebo ne a když už jsem zbrklej a zadám nové se správnými údaji tak to špatné zedituju příště.


Nový příspěvek

Poslední diskuse

09.05. | SestbitSpotřeby 3 - veřejná zkušebn…přečíst
09.05. | SestbitNelze změnit emailpřečíst
29.01. | dracekvoNelze změnit emailpřečíst
28.01. | Hanz88Spotřeby 3 - veřejná zkušebn…přečíst
13.01. | HanzNevypočítavá pruměr Golfupřečíst
26.12. | Pantyho…Nevypočítavá pruměr Golfupřečíst
05.12. | Hanz88Spotřeba 0?přečíst
20.07. | PetrSkuSpotřeba 0?přečíst
07.06. | SestbitSpotřeby 3 - veřejná zkušebn…přečíst
23.05. | tuningrobSpotřeby 3 - veřejná zkušebn…přečíst

vstoupit do fóra

**

© 2007 - 2022 Float.cz + IThub.cz