Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Otázky a odpovědi | průměrná spotřeba


Seřadit od:

power3
Registrován: 13.03.2011
Příspěvky: 7

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 14.01.2013 15:33
Ahoj, prosím kde jsem udělal chybu? Po přidání posledního tankování se mi průměrná spotřeba změnila z původních 5-ti litrů na nesmyslných 1,26 litru. Děkuji za radu. JK Koulení očima

Pavel.ph
Registrován: 22.09.2011
Příspěvky: 18

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 14.01.2013 22:19
power3 napsal:

Ahoj, prosím kde jsem udělal chybu? Po přidání posledního tankování se mi průměrná spotřeba změnila z původních 5-ti litrů na nesmyslných 1,26 litru. Děkuji za radu. JK Koulení očima



chyba je v prvním řádku je potřeba ho správně vyplnit nebo smazat byl zadan 05.01.2013 a má stav km 0 / pak to bere pruměr od 0km

Pavel.ph
Registrován: 22.09.2011
Příspěvky: 18

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 14.01.2013 22:23
PS: on ten řádek je tam vlastně dvakrát na prvním a posledním místě.

power3
Registrován: 13.03.2011
Příspěvky: 7

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 15.01.2013 14:29
Díky už jsem to smazal , ale ta chyba se nestala u mne , nějak se jim to zbláznilo.
Ahoj JK

power3
Registrován: 13.03.2011
Příspěvky: 7

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 15.01.2013 14:31
Jak můžu ty přeškrtané údaje úplně smazat? Nechci je tam! JK

Havlicek.Lukas
Registrován: 15.01.2010
Příspěvky: 117

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 15.01.2013 16:09
editovat novym tankovanim

DAB71
Registrován: 18.08.2011
Příspěvky: 4

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 22.04.2013 19:55
Zdravím...chtěl bych se zeptat...mám podobný problém,celou dobu mi to spotřebu počítalo dobře,ale najednou mi z cca 5,8l klesla na 0,75l Neutral ...všiml jsem si,že evidovaná vzdálenost je chybná!!!Ukazuje stav ujetých celkových km a tím se změnila ta spotřeba.Udělal jsem já někde chybu?Koukal jsem na to,ale nikde jsem nic nenašel.Pomůže mi někde s nápravou???Předem díky za snahu DAB71

Mysak_Bob
Registrován: 30.12.2012
Příspěvky: 58

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 22.04.2013 22:02
tankovani 30.3.2013 stav km 0

romulus
Registrován: 30.12.2007
Příspěvky: 318

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 23.04.2013 07:11
Ano stav nulový stav km je vždy chyba. I nové auto se kupuje minimálně s 10 km. Už abych dodělal tu diagnostiku chyb, která je skoro hotová, ale vědět tak co dřív... Pláč

_______________________
Zakladatel a správce serveru Spotřeby.cz
Pokud něco nefunguje, tak nadávejte mně ;-)

Havlicek.Lukas
Registrován: 15.01.2010
Příspěvky: 117

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 23.04.2013 14:09
romulus napsal:

Ano stav nulový stav km je vždy chyba. I nové auto se kupuje minimálně s 10 km. Už abych dodělal tu diagnostiku chyb, která je skoro hotová, ale vědět tak co dřív... Pláč


neni to tak uplne pravda, ja koupil auto a opravdu melo 0 km Velký smích
hold francouzi, maji na to takovou pojistku ktera kdyz je v jedne poloze tak je auto v tovarnim rezimu, jakmile pe prepoji do druhe pozice a na diag nastavi profil "zakaznik" zacne auto normalne pocitat
Úsměv




Nový příspěvek

© 2007 - 2022 Float.cz + IThub.cz