Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Kniha přání a stížností | Rychlost načítání


Seřadit od:

lulubel
Registrován: 23.03.2012
Příspěvky: 8

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 20.07.2013 14:18
Odeslání předchozího příspěvku trvalo 31 s takže je asi vše při starém

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 23.07.2013 02:28
Ale mě se to načítá stále do vteřiny, tak kde je problém Vytočený

Havlicek.Lukas
Registrován: 15.01.2010
Příspěvky: 117

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 23.07.2013 19:09
lulubel napsal:

Odeslání předchozího příspěvku trvalo 31 s takže je asi vše při starém

premyslel bych o vymene internet providera, pocitacove sestavy, nebo tim prvkem mezi zidli a klavesnici

Ganja
Registrován: 12.01.2014
Příspěvky: 3

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 24.01.2014 22:24
Též mam stejný problém, strašně dlouhý načítání stránek, všechny ostatní stránky se načítají v pohodě, jen tu mam problém.

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 25.01.2014 13:43
Jak už je tu psáno, není to problém spotreby.cz Nápad

Ganja
Registrován: 12.01.2014
Příspěvky: 3

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.01.2014 13:51
Zkoušel sem to na dvou jiných pc a jinym připojení a pořád stejné. Měřím ping a mam největší hodnotu oproti měřenýmu google.cz nebo seznam.cz, tak mi to někdo vysvětlete, kde může být problém když ostatní stránky nabíhají bez problému, rychlost mam dostečnou, tím to opravdu není.

Mysak_Bob
Registrován: 30.12.2012
Příspěvky: 58

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.01.2014 19:06
nemam problem.
ping na google.cz 31.2
ping na spotreby.cz 31.4

mozna je hosting serveru spotreby na miste, kam Vas provider chodi nejak "oklikou", ale to nebude problem serveru spotreby

Ganja
Registrován: 12.01.2014
Příspěvky: 3

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 26.01.2014 21:24
Nepřišel sem na důvod zpomalení, ale vůbec mě nebaví čekat, proto změním server na měření a počítání spotřeby...bohužel.

KaminekCz
Registrován: 22.07.2012
Příspěvky: 1

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 27.01.2014 14:58
Já též nemam vubec žadný problem kliknu a hned jsem tu, žadné čekání.
Máš zasekanej pc, chtělo by to reinstal systemu a format všech disku.

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 27.01.2014 16:16
Tenhle pes bude zakopanej jinde Nápad




Nový příspěvek

© 2007 - 2021 Float.cz + IThub.cz