Kontakt
NEPŘIHLÁŠEN
Přihlásit se:
uživatel / e-mail:
heslo:

Jste-li spokojení s radou jiného uživatele v diskuzním fóru, poděkujte mu prostřednictvím kladného hodnocení. Do budoucna mu tím pomůžete k zaslouženým výhodám na Spotřeby.cz. Děkujeme.

Diskusní fórum | Poradna | SPATNĚ SE MI POČÍTÁ SPOTŘEBA


Seřadit od:

Leoš
Registrován: 25.02.2015
Příspěvky: 12

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 11.08.2015 12:39
http://www.spotreby.cz/ford-kuga-duratorq-110-kw-0-hp-a49254/

standardně mám spotřebu 6.2 a najednou po několika tankováních kdy jsem netankoval do plné až při poslením ale spotřebu mi to potom spočítalo nesmyslně na 4,5 ,Když to hodím na papír od poslední plná - plná tak je to průměr 6,2 , hledám co mi síly stačí ale chybu nevidím , prosím pomozte . Dík. leoš

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 11.08.2015 19:30
Jsi nemocný nebo ti leze teplo na mozek? Stejný post jsi dal už dvakrát jinam a teď si pro jistotu ještě založíš sólo téma kam dáš to samé potřetí Koulení očima Když se to rozhodilo při tankování kde jsi netankoval do plné tak asi hledej problém právě v těchto tankováních, my se ti do editace nedostaneme Nápad Třeba jsi nezadal odhad zbytku v nádrži, to už je ale tvůj boj když chceš sledovat spotřebu a tankuješ + - kolem 10l

Petrik
Registrován: 16.05.2014
Příspěvky: 6

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 12.08.2015 19:29
1.8.2015 bude na 99% chybně. (už kvůli té ceně za palivo)...

Leoš
Registrován: 25.02.2015
Příspěvky: 12

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 17.08.2015 06:42
šulda napsal:

Jsi nemocný nebo ti leze teplo na mozek? Stejný post jsi dal už dvakrát jinam a teď si pro jistotu ještě založíš sólo téma kam dáš to samé potřetí Koulení očima Když se to rozhodilo při tankování kde jsi netankoval do plné tak asi hledej problém právě v těchto tankováních, my se ti do editace nedostaneme Nápad Třeba jsi nezadal odhad zbytku v nádrži, to už je ale tvůj boj když chceš sledovat spotřebu a tankuješ + - kolem 10l

Chtěl jsme poradit jelikož jsme už nevěděl kde mám problém, nejsem zvedavej na tvojer puberťácký výlevy , sám jsi úchyl a kape ti na karbid. Tankoval jsme takto proto , že jsme jel z chorvatska a potřeboval jsme se dostat jen za naše hranice jelikož v rakousku je nafta za 44 , je ti do toho h... , proč jsem takhle tankoval jenom jsem potřeboval najít problém, jestli takhle reaguješ na všechny dotazy tak se na to radši vy.... .

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 17.08.2015 13:08
Pokud bys četl tak sem ti hlavně vytýkal že sem tu samou věc sereš třikrát což není normální a pro jistotu to nezmiňuješ abych jako vůl vypadal já a ne ty Koulení očima Takhle reaguju jen na posty od lidí tvé úrovně, tvá ubohá reakce mluví sama za sebe. To jak si tankoval je opravdu tvoje věc ale musíš počítat s tím že to nebude to pravé ořechové a chybu hledej logicky tam když se to rozhodilo právě při tomto tankování. BTW jen v Rakousku tankuju už skoro 4roky a naftu všeobecně za 44 sem tam neviděl tak tu nešiř bludy a upřesňuj. Na dálnici je samozřejmě drahá jako všude ale když to jednou nechceš dát tak si sjeď 2km mimo dálnici. V Grazu sem minulý týden v noci tankoval po cestě z Chorvatska prémiový Ultimate Diesel za 1,189 ? obyč byla za 1,069 ? Vytočený

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 17.08.2015 13:10
tvl admine, místo znaku pro měnu Euro ti to háže otazníky, už to tu opravdu někomu předej nebo zruš Mr. Green

Leoš
Registrován: 25.02.2015
Příspěvky: 12

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 17.08.2015 20:43
Ano stejnou otázku jsem dával 3 x s odstupem jeklikož se nenašel žádný dobrovolník který by na ni dokázal zareagovat a nemoh jsem stále najít kde jsem udělal chybu a potom zapadla v jiné diskusi takže jsme ji zopakoval, jestli ti na tom připadá něco nenormálního tak se nech vyšetřit. Co se týká toho tankování tak každý není tak geniální aby po 13 ti hodinách jízdy někde v noci hledal 2 km od dálnice čerpačku kde natankuje o 8 Kč na litr méně když potřebuje jen dojet k hranicím a nechce riskovat ,že zůstaně někde viset , tak holt vezmě 10 litrů v přepočtu za 44 . Nechci ti to vysvětlovat je to zřejmě nad tvoje chápání a toleranci vůči druhýmu . Prostě to tak je a vůbec ti nepřísluší tohle soudit , buď tady chceš někomu pomoct a potom mu pomoz a nebo se na to vys... na svoje moralizování a vytýkání co kdo měl a neměl když jsi v té situaci a za daných okolností nebyl je na dvě věci.Tankoval jsem jak jsem tankoval a tenhle program by to měl zvládnout i kdyby jsem tankoval 100 x po 5- ti litrech a když nakonec dotankuju do plný tak by to měl jasně vyplivnout a já jsme jenom chtěl vědět proč to nezvlád nebo kde jsem udělal v zápisu chybu a kolikrát jsem tankoval a kolik a kde je do toho každýmu h....

Petrik
Registrován: 16.05.2014
Příspěvky: 6

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 18.08.2015 08:01
Leoši: tato diskuze je naprosto zbytečná. Koulení očima

Program pouze počítá z údajů, které jsou mu zadány. Pokud ukáže špatnou průměrnou spotřebu, má zadány chybné údaje. V tvém případě to bude nejspíš chybným odhadem zbytku paliva v nádrži. Tím, že jsi odhadl nějaký zbytek není dáno, že ten údaj je správný. Tento "odhad" lítá klidně i o 10 litrů, podle toho, jak máš velkou nádrž a jak je konstruován plovák palivometru.

Máš 2 možnosti:
1. Posunout odhad paliva v nádrži směrem dolů u tankování před špatnou hodnotou tak, aby obě hodnoty ukazovali nějakou reálnou spotřebu. (takže si asi pohrát se všemi těmi odhady v řadě)
2. Chybnou hodnotu ignorovat, protože na průměrnou spotřebu nemá vliv.

A jako vždy: aby měření mělo nějaký smysl, musí se tankovat do plné, nejlépe u stejného stojanu.

Námět pro adminy: nešlo by do té nové super verze přidat tlačítko, které by dopočítalo odhad v nádrži z průměrné spotřeby? Pak by tyto problémy vymizely... Nápad

šulda
Registrován: 09.06.2010
Příspěvky: 160

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
zasláno: 18.08.2015 08:12
Nic nezapadlo, jen ti prostě nikdo neodpověděl což se na fórech stává a kor když je to pořád dokola a tam kde to funguje za to dostaneš varování + odstranění duplicit, tohle je ale zase mimo tvé chápání stejně jako to že ani kouzelník nevypočítá přesnou spotřebu podle docmrndávání, a kdo sleduje spotřebu chce ji přesně, pokud ne, tak to nemá cenu. Hledáš pomoc a ani jednou si neuvedl co jsi udělal pro nalezení chyby i přesto že byla řeč o odhadovaném zbytku v nádrži a viditelné chybě ceny k natankovanému množství paliva. Opravdu ti nikdo nevidí do účtu aby ti mohl poradit.
Už tu byl někdo rychlejší a ještě doplním že si čerpačky na cestách hledám dopředu abych pak nestresoval, nic nemusíš po cestě hledat a z Chorvatska nejezdíš jen ty.

Leoš
Registrován: 25.02.2015
Příspěvky: 12

Odeslat uživateli soukromou zprávu poslat zprávu
Odeslat uživateli e-mail poslat e-mail
zasláno: 19.08.2015 07:53
No to je všechno vpořádku když docmrndávám jak píše šulda třeba 3 x za sebou a odhaduju zbytek paliva nádrži tak je jasné že spotřebu to nebude počítat správně ale v momenře kdy třeba po 3 takových docmrndávání dám do plné tak by to tenhle prográmek měl spočítat od poslení plné co jsme tankoval a melo by to být přesně ale když to spočítám růčo od plné- docmrndávání - plná tak to prostě nesedí- tedy ručním počítáníám ano ale tenhle program to vyplivne jinak , to docmrndávání do totálně rozhodilo a to by tak nemělo být . No jinak díky za radu a čas .




Nový příspěvek

© 2007 - 2019 Float.cz + IThub.cz